top of page

Losstaande
Hypnobirthing
oefeningen

hypnobirthing oefeningen online downloaden, door verloskundige Loïs Witmond

Geen ingewikkelde cursus,

maar to the point oefeningen.

 

20 minuten per dag luisteren en vind ontspanning en vertrouwen in dat waar jij behoefte aan hebt. 

Ja! binnenkort kan je volledig zelf aan de slag met mijn OERKRACHT hypnobirthing oefeningen, zonder het volgen van een ingewikkelde en tijdrovende cursus. Gewoon direct naar de kern: oefenen met ontspannen en het omzetten van zorgen en angsten tot kracht.

Zo beïnvloed jij je eigen proces.

hypnobirthing oefeningen, verloskundige Loïs Witmond

Niet alleen het natuurlijke proces van bevallen, maar voor veel meer. Ook zwanger worden, het terugkrijgen van vertrouwen in je lijf en ontspannen nieuwe moeder zijn

Hypnobirthing gaat namelijk over mindset en leren omgaan met intense gebeurtenissen. Dat kan je in allerlei belangrijke momenten toepassen. Wanneer jij zorgen ervaart en opzoek bent naar rust, warmte, kracht en vertrouwen. 

Binnenkort zijn de oefeningen af! Je hoeft alleen maar op play te klikken en te ontspannen. Rustig luister je naar mijn stem en mijn verhaal. Ik neem je mee naar mooie plekken en naar je eigen onbewuste deel van je hersenen. Daar zitten je zorgen, die we met mijn verhaal gaan herschrijven tot positieve en warme gevoelens. Zo simpel is het. Zie jezelf voor je op een mooi strand, in het bos of bovenaan een trap waar we jouw zorgen gaan achterlaten. 

Ook komen er korte, simpele video's beschikbaar voor je partner. Kort en krachtig leert hij/zij een aantal makkelijke oefeningen die ik als doula en als verloskundige veel inzet. Oefeningen om jou te helpen die bevalbubbel te vinden en er in te blijven

Hypnobirthing is een wetenschappelijk bewezen methode voor de perfecte mentale voorbereiding op je bevalling. De tools die je leert kan je op zoveel momenten in je leven inzetten. 

Je hoeft alleen ontspannen te zitten of te liggen en 20 minuten te luisteren naar mijn stem en mijn verhaal. Doe dit een aantal keer per week en je hebt op onbewust niveau de oefeningen eigen gemaakt. 

Jij hoeft straks niet te zoeken naar die bevalubbel. 

Jij doet je ogen dicht en je bent er. Geen wee of persoon die je er uit krijgt. En wil jij er even zelf uit om rustig je keuzes te overwegen en te overleggen? Dan kom je er ook zo weer in. 

Loïs Witmond, hypnobirthing tijdens bevalling
Verloskundige Loïs Witmond hypnobirthing

Voor hele kleine bedragen koop jij de oefeningen reeks waar jij behoefte aan hebt

Gaat het om ontspannen zwanger worden of juist weer het vertrouwen terugvinden in je lijf na een doorgemaakte miskraam of eerdere traumatische bevalling? Doelgericht koop jij de oefeningen die jij nodig hebt. Geen cursus met tientallen modules waar je veel tijd in moet investeren om het gewenste effect te ervaren. Gewoon zelf, to the point, direct effect voelen. Vind een kort me-time moment op de dag en merk hoeveel meer ontspannen, stressvrij en positief jij je voelt na die 20 minuten. 

Is me-time sowieso lastig? Dan is dit je kans om daarin te groeien. Elke dag even 20 minuten focus op jou, op je eigen gevoelens en gedachtes. Even niet bezig zijn met de kinderen, werk, to-do lijstjes of het huishouden. Je knapt enorm op van die gouden 20 minuten, mits je deze goed inzet. Echt diepe ontspanning voelen, je gedachtes even uitzetten, ook op onbewust niveau.

Ik hou je graag op de hoogte!

Ja! Geef mij een seintje als de oefeningen beschikbaar zijn!

Bedankt voor je interesse!

                 Verwachte lanceringsdatum EIND MAART 2024                  
bottom of page