Contact

OERKRACHT Toegewijde Verloskunde
L. Witmond verloskundige

Pilatusdam 7
2712 BD Zoetermeer

06 28 91 24 24
[email protected]

Volg mij op instagram voor het laatste nieuws: oerkracht verloskundige

Kwaliteit

Created with Sketch.

Ik ben aangesloten bij het kwaliteitsregister voor verloskundigen. Dat houdt in dat ik elk jaar trainingen en scholingen volgen om kennis te vergroten en up to date te blijven. Ik ben ook ingeschreven in het BIG register, het officiële medische beroepsregister. 

Wet behandelingsovereenkomst (WGBO)

Created with Sketch.

Als wij samen besluiten dat je bij Oerkracht onder zorg komt, start onze behandelingsovereenkomst. Je hebt dan rechten zoals het recht op inzage in eigen dossier, recht op volledige informatie over de medische situatie en over alternatieven, recht op geen informatie te willen, recht op bescherming van je privacy en het recht dat toestemming van de patiënt altijd vereist is voor elke behandeling. Oerkracht houdt zich nauwlettend aan de WGBO (wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst), want zowel voor zwangere als voor de verloskundige beschrijft de WGBO duidelijk hoe de zorg minimaal moet zijn.

Privacy wetgeving (AVG)

Created with Sketch.

Bij Oerkracht houden wij ons strikt aan de AVG wet, zie hiervoor het privacy statement

Klacht

Created with Sketch.

Ik hoop dat als er een klacht zich voortdoet, we elkaar al goed kennen zodat we het samen kunnen bespreken en er samen uitkomen. Mocht dit niet het geval zijn kan je contact opnemen met het CBKZ - Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg - via klachtverloskunde.nl