Materialen voor de bevalling

Wil je maximale opties hebben tijdens de bevalling? 
Huur dan materiaal bij mij.

Wat neem ik standaard mee?

De CUB baarkruk: Een zachte opblaasbare baarkruk. De voordelen hiervan zijn dat je er mee onder de douche kan, hij verschillende hoogtes heeft, je makkelijker erop kan bewegen en hij zacht is om op te zitten.

De klassieke houten baarkruk. 

De rebozo: Dit is een massage sjaal waardoor ik je tussen de weeën door kan masseren. Je bekken, bekkenbodem en buikspieren kunnen hier goed door ontspannen. Ook kan ik het je partner leren zodat hij/zij dit voor je kan doen. Veel doula's zijn erg fan van de rebozo tijdens de bevalling! 

Wat kan je huren?

TENS apparaat: Dit is een soort afstandsbediening wat met snoertjes in verbinding staat met de stickers op je rug. De stickers geven kleine elektrische pulsen. Dit werkt afleidend voor je hersenen, waardoor je minder pijn ervaart. 

Het bevalbad: Het meest gebruikte bevalbad van Nederland heb ik in mijn bezit! De afmetingen zijn zo dat hij in de meeste kamers goed past, je bewegingsvrijheid garandeert, maar niet zo groot is dat je de kanten niet kan gebruiken bij de persfase.

De mogelijkheden

De TENS 60 euro,- inclusief BTW.


Het bevalbad exclusief het wegwerppakket mini (te bestellen op https://www.bevallingsbaden.nl/product/bevallingspakket/):
€60,- inclusief BTW.


Bij het huren van materiaal ga je akkoord met de algemene voorwaarden.