Aanbeveling

Loïs neemt alle stress weg en zorgt dat iedereen zich op zijn gemak voelt. Ze is rustig, maar doortastend en houdt de communicatie luchtig. Met Loïs als verloskundige is je bevalling een feestje. Ik kijk met een heel fijn gevoel terug op die dag en kan haar aan iedereen aanbevelen!

Ellen & Mitchell

Aanbeveling

Lois heeft mij begeleid tijdens mijn bevalling. Dankzij haar heb ik een prachtige badbevalling gehad. Wat een warmte en rust straalde zij uit. Ik kwam volledig tot rust ondanks dat het heel zwaar was. Zij liet mij in mijn waarde en straalde vertrouwen uit. Tijdens het 3e trimester van de zwangerschap keek ik heel erg op tegen de bevalling, ik had er weinig vertrouwen in. Maar Lois kon mij goed geruststellen en was erg betrokken. Door haar enthousiasme en vertrouwen in mijn kunnen,  kreeg ik er zelfs zin in en voelde ik mij mentaal sterk. Ik wist toen zeker dat ik bij haar goed zat. Op haar vrije dag is ze naar me toe gekomen om mijn bevalling te begeleiden en ze is geen moment van mijn zijde geweken. Toen er sprake was van een zeer acute dreigende situatie wist ze heel kalm en adequaat te handelen. Hierdoor heb ik de situatie niet als heftig ervaren, en is mijn zoon gezond en wel ter wereld gekomen. Bedankt lieve Lois.Assia Bouzid

Aanbeveling

Ik heb een hele fijne ervaring gehad met Loïs. Ze luisterde supergoed en dacht met je mee, had het antwoord op al mijn vragen, zodat ik altijd 100% relaxed en gerustgesteld wegging. Het draaide voor haar om mij en hoe ik mijn zwangerschap beleefde, en zij faciliteerde met kennis en kunde deze intensieve periode, zodat ik zoveel mogelijk kon ontspannen en genieten. Loïs nam altijd alle tijd en had volle aandacht om elk onderwerp rustig en geduldig door te spreken. Ik had me geen betere verloskundige kunnen voorstellen!

Dafne Meij

Aanbeveling

Wat hebben wij het fijn gehad met jou Loïs! Je bent zeer kundig en je hebt het hart op de juiste plek. Dankzij jouw positiviteit hebben wij een fijne thuisbevalling gehad. Iets wat we van te voren niet hadden verwacht (we wilde eerst naar het ziekenhuis) maar thuis blijven was de beste keuze. Het was perfect. Bedankt voor alles.

Fikria & Mohamed

Aanbeveling

I am currently seeing Lois for my 3rd pregancy. She's very knowledgeable and I feel really comfortable with her. I love how respectful and supportive she is! She clearly cares about helping me have the birth experience I'm looking for.


Ariel Witt

Aanbeveling

Bij Loïs voel ik me oprecht thuis en vooral gehoord. Mijn eerste ontmoeting met haar voelde heel goed en ik wist direct dat ik in goede handen zou zijn. Ze staat open voor jouw verhaal en zorgt goed voor een vertrouwde omgeving.


Daryl Rojot

Aanbeveling

For our first baby we got lucky to have Lois as our midwife in Den Haag. She provided the best services, kindly, friendly and incredibly professional. If you have any doubts, just call her and you will immediately fall in love with Oerkracht.


Andre & Raluca Vasii