Samenwerkingen

Oerkracht heeft een prachtig samenwerkingsverband met veel geboortezorgwerkers die allemaal dezelfde visie delen: kleinschalige en persoonlijke zorg. Hier stellen we ze voor.  

Vrouwencoach en counselor - Anika van Steenbergen 

Anika helpt jou op weg om te genieten van je zwangerschap, om vorige ervaringen te verwerken en om met alle kracht en vertrouwen deze bevalling in te gaan! Ook het moederschap staat vol met verrassingen waarin Anika je op weg kan helpen om in balans te komen en zelfverzekerd te worden in het nieuwe avontuur. 

Echoscopie - BovenMaas Prenataal

Echocentrum BovenMaas Prenataal maakt alle medische echo's die wij samen nodig vinden tijdens de zwangerschap. Zij hebben verschillende locaties in Den Haag en Zoetermeer en daardoor vaak op korte termijn mogelijkheden om een echo te maken. 

Echoscopie - Preview

Echopraktijk Preview maakt de medische echo's die wij samen nodig vinden tijdens de zwangerschap. Zij zitten in verloskundigenpraktijk Femme, het centrum van Den Haag, waar ik jaren met plezier heb gewerkt. 

Echoscopie Bovenmaas Prenataal

Echocentrum Bovenmaas maakt ook medische echo's voor Oerkracht. Meestal voor cliënten in regio Zoetermeer. 

Geboortefotograaf - Jessica Vink

Jessica is gespecialiseerd in geboortezorg fotografie. Zij maakt echt prachtige foto's tijdens de zwangerschap, de bevalling, de kraamtijd of een newborn shoot. Door haar je bevalling te laten vastleggen kan je soms op een andere manier terugkijken. Je ziet jezelf op een heel kwetsbaar en krachtig moment. Daarnaast is de kennismaking met je kindje een moment wat je maar één keer ervaart. Om dit te mogen terugzien is heel bijzonder. 

Hypnobirthing -Birth In Control

Ayse van Birth In Control bied je goede voorbereiding om met rust en regie te kunnen bevallen. Ayse heeft zowel live, een-op-een cursussen als online mogelijkheden.  

Hypnobirthing - Jouw Geboorte Avontuur

Elaine van Jouw Geboorte Avontuur geeft hypnobirthing cursussen die je (nog meer) kunnen helpen om relaxt je bevalling in te gaan. Niets is fijner dan om grip te krijgen op jouw bevalling.